Lagom ljust

May 13, 2014

Jag tycker verkligen om min badrumsbelysning hemma hos mig. Den är så skön för att den är en sådan perfekt blandning av stark och svag belysning samtidigt. Det är liksom enkelt att kolla sig själv i spegeln och se att allting stämmer men samtidigt så kan jag slappna av när jag ligger och badar. Det känns som att det alltid är den bästa lösningen som är en kompromiss mellan två extrema saker. Jag vet inte riktigt om det stämmer för precis allting men jag gillar i alla fall när saker är lagom. Det är ju ganska så svenskt att tycka så men jag måste hålla med om den saken. Lagom är faktiskt mitt favoritord för den beskriver så himla bra när någonting är perfekt, man skulle kunna ersätta ordet lagom med perfekt faktiskt. Det är lite lustigt när man tänker på det men jag tror att det är sant.

Leave a Reply